Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ipari padló, műgyanta bevonatok

 

Garázsok, tiszta padozatot követelő mellékhelyiségek, ipari létesítmények, raktárak betonaljzatnál felmerül a kérdés, mivel burkolhatók le, amely hosszútávon megfelel az igényeknek. A járólapozás és meleg burkolás un. PVC mellett régóta bizonyította helytállóságát a műgyanta önterülő padlóbevonat. Miért?

 

Egy átlagos méretű garázs padozatát hézagmentessé lehet tenni, tehát a víz semmilyen körülmények között nem kerülhet a burkolat alá, teljesen vízzáró felületet kapunk. Ezenkívül a bevonat teljesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek, így szervizekben is szívesen alkalmazzák, mert nem sérül, törik, mint a járólap.

Sav és lúgálló, a kiömlő veszélyes vagy maró anyagok, olajok nem tesznek kárt a felületben, könnyen feltakaríthatók. 100%-ban pormentessé tehető felületet adnak, egyszerűen felmoshatók.

 

A műgyanta padlók nem tévesztendő össze az un. garázsfestékkel, ahol éppen a műgyanta alap hiányzik. A kivitelezés során egy mindenre kiterjedő betontakarítás, esetleges hiba, repedésjavítás után, kétkomponensű műgyanta kerül terítésre, kvarchomokos dúsítással, akár két rétegben.

Ezt a rendkívül kemény és kissé érdes csúszásmentes alapot, szintén műgyanta alapú saválló kétkomponensű színes réteggel vonjuk be. Igény szerint dekorálható különböző színű Chips szórással.

 

Mindenképpen érdemes átgondolni és ajánlatot kérni, amennyiben lebetonozott helyiségei burkolását tervezi és egy igényes, ellenálló, könnyen tisztítható, hosszú távú megoldást szeretne. A padozat színe átfestéssel megváltoztatható és felújítható, bontás nélkül.

 

Ezeken a helyeken már bevált a műgyanta padozat:  Trans Tata,

 

Közlekedési utak, munkavédelmi csíkok festése

 

Vállalkozások telephelyén, ipari létesítményekben kötelezően előírt munkavédelmi szabályok vonatkoznak a közlekedő utakra és veszélyes munkaterületek felfestésére. Évek óta a térség gyáraiban cégünk festjük fel a munkavédelmi csíkokat.

A többféle színben rendelkezésünkre álló kétkomponensű, műgyanta alapú Sto festékek rendelkeznek a legmagasabb előírásoknak is megfelelő tulajdonságokkal. Hosszú élettartamuk miatt választják a vezetők a még a kiemelten magas igénybevételnek kitett felületek is, mint pl. a targoncák által használt utak és fordulók.

 

Ezeken a helyeken mi készítettük a csíkozást: Bridgeston Környe, Grundfos Tatabánya, Vértes-klíma Kft. Tatabánya, AGC Tatabánya