Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Külső homlokzat felújítás, hőszigetelés

 

Homlokzatfestés

 

Homlokzatok festésére, állagmegóvására rendelkezésre anyagok kínálata is jelentősen bővült az elmúlt években. Megjelentek a diszperzió mellett, a szilikát kötőanyagú homlokzatfestékek, illetve olyan diszperziók melyek magas kopás és UV-védelmet biztosítanak a színvesztés és foltosodás ellen.

Újabb fejlesztések, mint a Lotusan öntisztuló szilikátfesték, a lótusz levelének vízlepergető hatását lemásolva működik, nem engedve teret a megtapadó szennyeződéseknek.

 

Legfrissebb újdonság egy Amerikai fejlesztés, a hőszigetelő homlokzatfesték, ami mint oly sok minden az űrkutatásból származik és beválni látszik az épületeink túlzott nyári felmelegedése és téli kihűlése megakadályozásában.

 

Külső hőszigetelés

 

A több gyártó kínálta termékválaszték közül, szívesen ajánljuk és kivitelezzük a Sto hőszigetelő rendszert. A kívánt vastagságú nikecell, és a ragasztáshoz, felületképzéshez használt anyagok is egy olyan komplex rendszert alkotnak együtt, melyre a szokásosnál hosszabb idejű garanciát lehet vállalni. a pontos technológiai utasításokat követve, kiküszöbölhetőek a legtöbb anyagnál előforduló hibák, mint a repedések, nem várt hő hidak, melyek páralecsapódást okoznak.

A Sto hőszigetelő rendszer kőzetgyapottal, grafit töltésű és hagyományos nikecell hőszigetelő anyaggal egyaránt elérhető. A felkerülő vakolat gyárilag színezett, hő és Uv álló, üvegszállal erősített.

 

Külső dekorlécek

 

A külső dekorációként igen kedveltek a tömör nikecell alapú, külső részében műgyanta és kvarchomok bevonattal védett dekorelemek. A bevonattal a sérülékenység jelentősen csökken, az időjárás és kártevő állóság pedig nő. A kemény külsejű, igen tartós festhető dekorcsíkkal könnyen lehet dolgozni. A dekorcsík elhelyezésével kiemelhetők a nyílászárók, valamint egyedi színhatár képzésre is ajánljuk.