Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

A következő bemutatóból megismerheti cégünk fejlődését és rövid történetét.

Üdvözlöm!

Encz Attila vagyok az Encz At-Ro Kft, ügyvezetője.

1989-ben egyéni vállalkozásként alakult meg a mai cég elődje. Leginkább Komárom-Esztergom megye lakóépületeinek külső és belső szobafestő munkáinak kivitelezését végeztük.

 

Az első években 3-4 fős állandó létszámmal elégítettük ki a lakosság igényeit. Megbízásaink, az egyre sokasodó megrendelések annak voltak köszönhetők, hogy a legfontosabb szempont a minőségi munka kivitelezése volt. Jól tudjuk, hogy minden megrendelő egyedi igényekkel rendelkezik, függetlenül attól, mennyit tud szánni a felújításra. Mindig igyekeztük a legjobbat kihozni a költségvetés engedte lehetőségekből és az épület adottságaiból. Ha szükség volt rá, inkább más technológiát javasoltunk a szokottnál vagy megfelelő mintaválasztással segítettük a megrendelőt, hogy a kialakult végeredménnyel meg legyen elégedve.

 

Néhány év alatt a létszám megduplázódott és a megrendelők köre is kiszélesedett. A lakosság mellé az akkori közületek, iskolák, önkormányzati épületek felújítására is kaptunk felkéréseket. Az akkori időkben alakult a legtöbb magánvállalkozás és cég. Ezek irodái és intézményei is kialakításra kerültek.

Ez újabb lehetőségeket nyitott a cég történetében, mert a festő munka mellett egyre több szakmával dolgoztunk együtt. Idővel kialakult egy olyan több szakmát felölelő közösség, akikkel együtt meg tudtunk pályázni komplett kivitelezésű munkákat.

 

2000-ben jött el az idő, mikor a cég kinőtte az egyéni vállalkozás kereteit és Kft. -vé alakult. Addigra 8-10 fős állandó létszámmal dolgoztunk, a szobafestés mellett komplexen felvállalva közületek, irodaépületek, lakásfelújítások, külső-belső felújítási munkáit.

 

Ezekben az években elsőkként kezdünk el dolgozni a tőlünk nyugatról, leginkább Németországból érkező magas minőségű festékekkel, építő és szigetelő anyagokkal. Ezek segítségével ismét lényeges lépést tettünk, mert magasabb minőségi előírásokat is tudtunk tejesíteni, melyek akkor egyáltalán nem voltak általánosak. Így mind a lakosság, mind pedig az üzleti szféra számára olyan minőségi anyagokat és mellé kivitelezést tudunk kínálni, ami Európa Uniós követelményeknek is maximálisan megfelel.

 

Ma cégünk ajánlataiban széleskörű igényeknek és előírásoknak megfelelő anyagok, technológiák skáláját tudja felmutatni kivitelezői gyakorlattal, tanácsadással az ország egész területén.

 

A tevékenységünkbe beletartozik a lakossági festő munkák, lakások teljes felújítása, festése, irodák, közületek felújítása, átalakítása, betonfestés, műgyantás betonvédelem, külső és belső hőszigetelés.